ShowBiz

Film

Vesti

paradajz sos najnovije vesti - strana 5

Bebi Dol: Ako ne mogu da zaradim, sadiću paradajz!

Bebi Dol: Ako ne mogu da zaradim, sadiću paradajz!

Novi album kantautorke Dragane Šarić, poznatije kao Bebi Dol, sa 12 novih pesama "skrčkan" je u muzičkom studiju Željka Mitrovića i uskoro bi trebalo da ugleda svetlost dana u izdanju "Siti rekordsa". Pevačica koja nas je pre dve decenije vodila na put oko sveta preko "Brazila", spremna je za veliki povratak na scenu posle višegodišnje diskografske pauze.

Pročitaj više

Fashion paradajz - Novi modni portal u Srbiji

Fashion paradajz - Novi modni portal u Srbiji

Naše devojke su se oduvek lepo oblačile, ali se čini se kao da je moda u Srbiji postala odbačena, o njoj se ne piše po novinama, tv emisije kao i da ne postoje, a modni kritičari se kriju do prve revije. Ako nešto može da promeni sadašnje stanje, to je sigurno internet, a jedan domaći modni sajt upravo to radi svojom novom emisijom koja se emituje na Youtube kanalu Fashion paradajz.

Pročitaj više

Jelena Karleuša paradajz turista

Jelena Karleuša paradajz turista

Iako je poznata po pričama o luksuznom životu i provodima, Jelena Karleuša sa društvom je uživala pored mora uz malo priče i malo hrane.

Svaki njen zalogaj, pratilo je mnogo ljudi  na plaži, jer je retko videti Jelenu Karleušu  opuštenoj varijanti.

Jeca je na sebi imala napet crni bikini, što je nekako i uobičajeno, ali je bila i bez trunke šminke, što baš i nije uobičajeno kada je ona u pitanju.

Jedan hrabri kupač je uspeo da progovori: "Ma, ova je ovako bez šminke totalno kul!"

Pročitaj više

>