Region

Svet

Bunt Rok Festival 2018 : Finale!

Bunt Rok Festival 2018 : Finale! Nakon osam kvalifikacionih emisija četvrtog Bunt Rok Festivala, u kojima su se predstavila dvadeset i četiri nova benda, ove nedelje se u finalu za vredne nagrade bori deset finalista. 

Bunt Rok Festival 2018 : Finale! Promo



Osam bendova je prošlo u dalje takmičenje zahvaljujući odluci srtučnog žirija i to su: The End is near, Sitzpinker, Lion Haze i Saborci, Gante the goblin, Sanja Tišma i masa, Sergio Lounge, Nemesis i Door Window Nine. Dva benda su ušli u finale zahvaljujući glasovima publike i oni su "Aleja Velikana" i "Keni nije mrtav".

Žiri su ove godine činila dva stalna člana Maja Cvetković (E-play) i Vukašin Marković (Irie FM). Pored njih u finalnoj emisiji članovi žirija su i Žika Jelić (YU grupa), koji je ujedno i predsednik žirija, Nikola Jarnević - Eufrat (Prti Bee Gee) i ispred RTS-a, Nenad Kuzmić - muzički urednik Radio Beograd 202.

U revijalnom delu programa nastupiće bendovi "Ničim izazvan", "Pri Bee Gee" i  "E-play." Bunt Rok Festival je jedino televizijsko takmičenje novih i neafirmisanih rok bendova i autora, koji pored izuzetno dragocene i danas retke medijske podrške, svojim učesnicima obezbeđuje i mnoge druge vredne nagrade. Važnost misije Bunt Rok Festivala u vidu podrške i podsticanja nove scene, prepoznali su mnogobrojni partneri, koje vam takođe predstavljamo u finalnoj emisiji. 

Saznajte koji će to bendovi osvojiti trofeje i titule najboljih na ovogodišnjem "Bunt Rok Festivalu", i time obezbediti učešće na deset najznačajnijih domaćih i regionalnih festivala, kao i mnoge druge vredne nagrade.

Podržimo autorstvo novih generacija!

Voditelji: Branka Glavonjić i Boris Bakalov iz benda Ničim izazvan.
Autorka emisije: Branka Glavonjić
Novinari: Igor Gimboš, Milica Marković, Katarina Vujović
Reditelj: Miodrag Kolarić
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>