Region

Svet

Cobe izbačen sa farme, Vendi rekorderka po glasovima publike (Video)

Sa 82 odsto glasova publike Vendi ostaje na imanju u Lisoviću. Cobe u duelu znanja nije odgovorio ni na jedno pitanje, jer se zaželeo supruge i dece.

Cobe izbačen sa farme, Vendi rekorderka po glasovima publike (Video)



“Zaista mi je krivo što je Cobe preko puta mene jer ga mnogo rispektujem. Ubeđivala sam ga da uči, ali on zna najbolje šta želi", rekla je Vendi. Cobe je farmerima, po odlasku sa imanja poručio samo da "ponekad pevaju njegove pesme"...Iako je Vendi najneomiljeniji farmer, publika je očito voli pa je večeras oboren rekord u glasovima gledalaca u trećoj sezoni rijalitija, a Vendi je pre ulaska u arenu imala čak 66 odsto glasova.

Njen prijatelj i stilista Marko Iljanin kaže da je to sasvim normalno jer Vendi pravi šou zbog čega je i ušla na imanje."Nemoguće je da je Vendi zla, jer ona uvek nastoji da svima pomogne. Na imanju je ipak nešto drugo jer je ona tu upravo zato što je skandal majstor, ali se ne folira već uvek kaže ono što misli. To sa Zoranom je očito problem koji datira još od pre rijalitija.

"Marko kaže i da je Vendi Pejinu sahranu pomenula metaforički i da je očito jedan od razloga što su se ona i Zlata posvađale i alkohol. Cobetova supruga Ana potvdila je da se pevač predstavio u pravom svetlu i da je bio baš onakav kakav je i kod kuće. "On se nikad ne svađa, a to što se pokačio sa Bokijem je samo zbog razlike u mišljenjima. Cobetu se to što Boki radi ne dopada i on je to jasno i rekao."

izvor:Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>