Region

Svet

Emina Jahović se razvodi nakon 9 godina braka?

Turski mediji "bruje" o navodnom razvodu poznatog para, Emine Jahović i Mustafe Sandala. Njih dvoje su u braku 9 godina, a vesti koje pristižu iz Turske šokirale su mnoge. 

Emina Jahović se razvodi nakon 9 godina braka? Foto: Screenshot Youtube



Emina Jahović i Mustafa Sandal u braku su već 9 godina, imaju dvojicu sinova, a mediji u Turskoj su sve šokirali informacijom o njihovom razvodu. Naime, kako navode, par ima problem u braku i dugo se već nigde ne pojavljuju zajedno. Navodne sve češće svađe dovele su do toga da počnu da razmišljaju o razvodu, a kao razlog naveli Mustafinu posesivnost i ljubomoru.

- Poslednjih nekoliko meseci su se udaljili. Emina se posvetila novim pesmama i spotovima, sve slobodno vreme posvećuje deci, a on je počeo da se oseća zapostavljeno. Stalno joj je prebacivao da je previše odsutna, a ona nije tome pridavala značaja. Emina je uvek pričala da je Mustafa podržava u njenoj muzičkoj karijeri, ali mu je smetalo što često putuje u Srbiju i što je i dalje fokusirana na to tržište. Ona je objavila nekoliko pesama na turskom, ali je oduvek volela svoju publiku u Srbiji, tako da je poslednje projekte radila u zemlji iz koje potiče - rekao je izvor za turske medije i nastavio:

- Jedne večeri Emina je kasno došla sa poslovnog sastanka, gde se dogovarala o premijeri novog singla u Srbiji i on je poludeo. Rekao joj je da to više ne može tako, da mora da odluči gde će da bude i da ne može porodica da trpi zbog nje. Nju je to mnogo povredilo jer je mnogo posvećena sinovima Jamanu i Javuzu, tako da je predložila da razmisle o razvodu jer ovako više ne ide. Međutim, još uvek nisu podneli zahtev za razvod, ali ukoliko uskoro ne pronađu zajednički jezik, to je neizbežno - zaključuje izvor.

Međutim, Emina i Mustafa su se pre nekoliko dana pojavili na otvaranju jednog šoping-centra, a Mustafa je tada rekao:

- Imamo 14 godina saveza, tako da ima svakakvih vesti. Kada bih rekao da nemamo svađe i razmirice u braku, lagao bih. Međutim, ne sada i sve je u redu - rekao je Mustafa za turski magazin "Haberler", dok se Emina osvrnula na ljubomoru.

- Ne postoji takva stvar. Ja sam voljna da je analiziram kad god i gde god da se pojavi - dodala je.

Sve je krenulo nakon izjave bugarske pevačice koju je dala vezano za Mustafu:

- Zaljubila sam se u Mustafu na prvi pogled. Uzbuđena sam što na sceni pevamo jedno pored drugog. Njegova harizma i talenat su neverovatni. Znam da je oženjen, ali predlažem njegovoj supruzi da se ne ljuti mnogo - izjavila je Desislava tada.

Tada je Emina rekla:

- Vest o navodnoj preljubi je prvo objavio najveći turski tabloid, koji je inače poznat po širenju laži. Mustafa je najveća pevačka zvezda u Turskoj, a Desislava je popularna u Bugarskoj, pa su tabloidi zloupotrebili njihova imena. Nije bilo nikakve prevare! Desislava je poznata po skandalima, pa me ne iznenađuju njene izjave. To je za nju dobar marketing, ali svako može da govori šta želi.

Nakon spekulacija o prevari i razvodu, Emina se i danas drži iste priče i kaže da su sve plasirali mediji i da njen brak nije u krizi.

- Kako u Srbiji, tako i u Turskoj, mediji su skloni senzaciji i nije ovo prvi put da pokušavaju da me razvedu. Svima iz moje okoline je poznato koliko sam u skladnom i lepom braku sa Mustafom - kratko je prokomentarisala Emina trenutnu situaciju.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus/Kurir

Povezane vesti:


>