Region

Svet

Survivor: Nikolija zbog teške depresije vraćena kući

Nakon što su joj lekari na Filipinima konstatovali tešku depresiju ćerka Vesne Zmijanac Nikolija, napustila je tajno ostrvo Novog kraljevstva.

Survivor: Nikolija zbog teške depresije vraćena kući



"Od prvog dana sam shvatila da to nije za mene i da neću moći lako da izdržim. Ali, prelomni trenutak je bio kada sam shvatila da po izbacivanju moram i dalje da ostanem na nekom drugom pustom ostrvu do kraja igre. U to nisam bila upućena po odlasku na Filipine" – objašnjava Nikolija.

"Smetao mi je nedostatak higijene, nespavanje, generalno – uslovi koji su bili teški za život. A baš i nisam navikla na tu vrstu teškoća. Na moju odluku da odem uticalo je sve, a plašila sam se najviše da mi od posledica ujeda komaraca i ostalih insekata ne ostanu ožiljci. Iako su mi objasnili da je to nemoguće, ja se nisam pomirila sa telom punim ujeda i osipa svih vrsta" – iskrena je Nikolija.

Ovakav život je najviše uticao na njeno psihičko stanje, Nikolija je danima samo spavala, nije želela da razgovara niti da jede. Jednostavno se osećala kao biljka. Želja za borbom i opstankom je u njoj bila ugašena.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>