Region

Svet

Goca, Andrej, Katarina i Toni u finalu Survajvora!

Svi oni koji su se kladili na druge učesnike, a ne na ovo četvoro, ostali su praznih ruku. Naime, kako izvor blizak našoj redakciji kaže, Goca, Toni, Andrej i Katarina će morati da se bore i dalje za naklonost svojih saplemenika, jer sve postignuto pada u vodu ako ostatak plemenskog veća sredinom januara ne odluči drugačije.

Goca, Andrej, Katarina i Toni u finalu Survajvora!



Voditelj ovog rijalitija, Andrej je saopštio učesnicima da se pobednik neće birati na ostrvu, već uživo u  Beogradu. Pobednika prvog srpskog “VIP Survajvera” i osvajača nagrade od 50.000 evra izabraće svi učesnici, glasanjem uživo u velikom finalu koje će na televiziji Prva biti održano sredinom januara. Gledaoci “Survajvera“ svojim glasovima izabraće omiljenog takmičara koji će takođe dobiti vrednu nagradu – džip.

Andrej je zabavljao svojim neartikulisanim izjavama i saplemenike a i gledaoce kraj malih ekrana, pa je on možda jedan od favorita između ove četvorke.  Goca i Katarina prilično nervirajusvoje saplemenike  koji nisu u konkurenciji za pobedu jer se previše eksponiraju u javnost. Jedini koji je ostao anoniman je Toni Zen, na ostrvu se ponašao kao autsajder, a svojim požrtvovanjem i nezameranjem je došao do finala.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>