Svet

Region

Svetske zvezde u inat mržnji: Arijana Grande i Džastin Biber plakali na koncertu u Mančesteru! VIDEO

Arijana Grande, Coldplay, Keti Peri, Majli Sajrus, Take That i  Džastin Biber nastupili su pred 50.000 ljudi u Mančesteru, gde je nedavno izvršen teroristički napad u kome je poginulo 22 ljudi.

Svetske zvezde u inat mržnji: Arijana Grande i Džastin Biber plakali na koncertu u Mančesteru! VIDEO Foto: Screenshot YouTube



Naime, mnoge svetske zvezde odlučile su da odaju počast nastradalima i pokažu teroristima da ih se ne boje. Prikupljena sredstva od koncerta idu za pomoć porodicama žrtava nastradalih u napadu, kao i povređenim licima koji su se našli na meti terorista nakon koncerta Arijane Grande koji je održala 18. maja u Mačesteru. Koncert je počeo minutom ćutanja za nastradale, a onda je usledio vrisak publike. Prvi je na binu izašao Markus Mamford koji je otpevao "You are not alone". 

Nakon Markusa na binu su izašli članovi benda Take That koji su kratko poručili: Ovo je za ceo svet. Stajaćemo visoko i ponosno". Džastin Biber svojim emotivnim nastupom rasplakao je publiku, ali na samom kraju nije ni sam mogao da zadrži suze, kada je govorio o žrtvama. 



Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>