Svet

Region

Whitesnake koncert u Beogradu: Požurite i obezbedite svoju ulaznicu!

Požurite i obezbedite svoju ulaznicu! Usled velikog interesovanja za oproštajni Whitesnake koncert u Beogradu iz zemlje i regiona, kategorije fan pit i parter na stadionu Tašmajdan su pred rasprodajom.

Whitesnake koncert u Beogradu: Požurite i obezbedite svoju ulaznicu! Foto: WS promoAvalon produkcija izražava zadovoljstvo zbog vernosti i rešenosti srpske publike da se na pravi način oprosti od legendarnog frontmena Dejvida Koverdejla, koji je, nakon 50 godina karijere, rešio da krene na svetsku Farewell MMXXII turneju u koju je uvrstio i Beograd, Skoplje i Sarajevo.

Interesantno je da je dosta ulaznica kupljeno iz inostranstva, naročito Engleske – razlog za to leži u činjenici da samo u Beogradu kao specijalni gosti nastupaju The Dead Daisies, čiji je frontmen Koverdejlov prijatelj i saborac iz Purple dana – Glen Hjuz.


Obožavaoci Whitesnakea i Deep Purplea već naslućuju kako će zvučati jedan od biseva, a mnoge posebno raduje činjenica što će prvi put u istoriji benda moći da gledaju Beloušku sa ženom u postavi – basistkinjom Tanjom O Kalagan.

Zato požurite i obezbedite svoju ulaznicu na svim prodajnim mestima Ticket Visiona  i Gigstixa.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>