Region

Svet

Đole Đogani: Baki je preterao sa izjavama o seksu

Dens pevač i igrač Đole Đogani,smatra da je Baki preterao sa izjavama i vređanjem, ali isto tako tvrdi da je Katarina Živković kriva što je istovremeno zavodila dva najveća šmekera na imanju.

Đole Đogani: Baki je preterao sa izjavama o seksu



Naime, nakon što je Baki izjavio da je imao seks u seniku, gde to kamere nisu mogle da zabeleže, Đole komentariše njegov ne baš džentlmenski potez.

"Baki je preterao s takvim izjavama o seksu, ali je Katarina pomalo kriva za to! Ona je realno zavodila dva najbolja šmekera na imanju i onda je Baki, kome je povređena muškost, tako nešto i izgovorio!

"Obojicu je izigrala i spustila, ali svakako nije džentlmenski što je o tome pričao. Ja se izvinjavam njoj i njenim roditeljima zbog takvih reči, ali siguran sam i da se sam Baki kaje", rekao je Đogani i dodao da je Baki u duši veliki čovek, ali da se trenutno ponaša kao klinac. "On je životinja i ponaša se kao klinac od sedamnaest godina, ali i Bane je isti! Isti je kao dete koje loše igra i vređa drugarice, ali on to ne bi uradio da nije povređen jer za drugare život daje! Zato je i bio u zatvoru, jer je štitio one koje voli", dodao je Đole.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>