Region

Svet

Kaja nastupala u Parizu

Pop pevačica Katarina Ostojić Kaja pre par dana održala je nastup u jednom od najlepših gradova na svetu Parizu. Kaja je iskoristila to vreme pa je uživala u šopingu i obilasku ovog prelepog grada.

Kaja nastupala u Parizu



Iako su tih dana po celoj Francuskoj divljali neredi i protesti, Kaja je uspela da obiđe sve znamenitosti grada, a najviše su joj se dopala Trijumfalna kapija, ali i butici robne marke "Louis Vuitton" u kojima je šopingovala.



"Ovo je bio moj prvi boravak u Parizu i grad me je ostavio bez teksta. Uprkos tome što je prilično prljav i što su saobraćajne gužve gore nego ovde, iako sam mislila da je to nemoguće, nije ni čudo što svi odlaze u Pariz da se zaljube. Sve odiše romantikom i ukoliko imate partnera nikako nemojte ići bez njega u francusku prestonicu. Na mene su poseban utisak ostavili klubovi 'Mulen ruž', kao i 'Vip room' u kome je nekoliko nedelja ranije gostovala Lejdi Gaga. Jedino sam razočarana Ajfelovim tornjem koji je osvetljen nekim jakim reflektorima i potpuno gubi neki svoj stari, klasični izgled," prenosi popularna pevačica utiske za naš portal.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>