Region

Svet

Jelena Karleuša zabranjena na Pinku!

Jelena Karleuša je opasno razljutila čelnike ružičaste televizije, bračni par Željka i Milicu Mitrović, jer je izjavila da "oni pevače tretiraju kao stoku", zbog čega su supružnici odlučili da je više ne promovišu.

Jelena Karleuša zabranjena na Pinku! Foto: Facebook/Jelena Karleusa



Zbog uvredljivih reči koje je Karleuša izgovorila, a koje su upućene na adresu televizije Pink, Željko i Milica Mitrović su odlučili da se pevačicin lik i delo više ne emituje na njihovim kanalima, piše "Alo".

"Ja sam tim Jelene Karleuše. Neka se Pink i Prva otimaju oko pevača, a ne obrnuto. Malo su mi tužni pevači koji se nude i utrpavaju, pa ih Pink i Grand tretiraju kao stoku, bez poštovanja, kao potrošnu robu. Zašto bi ih i poštovali kada oni ne poštuju sami sebe? Meni se blago rečeno jeb* za televiziju i novine, jer su moji profili na društvenim mrežama dominantiji od toga. Ja trebam medijima, ne obrnuto. Bez mene, domaći šou biznis bio bio jedna jeftina smorčina", rekla je Jelena u jednom intervjuu.

Čelnici Pinka se očigledno slažu s njom, pa sada, kada je već rekla da joj nije potrebna televizija za promociju, neće je ni imati. 



Podsećamo, Jelena Karleuša je i ranije bila zabranjena na Pinku, ali je pre nekoliko godina izgladila odnose sa Mitrovićima. 

"Uvek su bili fer prema njoj, kada god je imala nešto da kaže ili promoviše, oni su joj davali šansu za to. Gostovala je u gotovo svim emisijama koje se emituju na ružičastoj televiziji. Čelnici ove medijske kuće nisu želeli da tolerišu njene uvrede. Ona vrlo dobro zna da nikada nijedan pevač nije bio tretiran kao stoka, kako je ona rekla, i da su svi imali medijskog prostora koliko je kome bilo potrebno. Od sada je sigurno da Jelenu Karleušu nećemo gledati na Pinku. Šta mislite, zašto nije emitovana njena izjava sa koncerta Dragane Mirković u emisiji "Premijera"? Zabrana je već počela", rekao je izvor blizak Mitroviću. 

Viber

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs

Povezane vesti:


>