Region

Svet

Tanja Savić se pomirila se sa roditeljima: Sve je u najboljem redu!

Tanja Savić je mesecima bila u lošim odnosima sa svojom porodicom radi imovine, međutim, rešila je da prevaziđe novonastale probleme sa roditeljima i oprosti ocu "ukradenih" 20.000 evra.

Tanja Savić se pomirila se sa roditeljima: Sve je u najboljem redu!


 
Otac Tanje Savić iznenađen ćerkinom promenom: Nije ovo naša Tanja! (Foto)
Zvezda Granda je pre nekoliko dana sa sinovima Maksimom i Đorđem i suprugom Dušanom Jovančevićem posetila roditelje u rodnom selu Radinac nadomak Smedereva, a Staniša Savić je potvrdio da se pomirio sa svojom ćerkom.

 
Majka Tanje Savić: Moja ćerka laže, ključevi od kuće su kod nje!
"Tanja je dobro dete i ona se jedva snalazi sa vama novinarima. Bila je ljuta i iznervirana i zato je pričala ono sve što je pričala. Došlo je do nesporazuma, ja njoj nikada ne bih oteo kuću, pa ona je moje dete, ja za njih radim i živim, kako mogu nešto da im uzmem. Ja volim kada oni imaju! Iskreno, kada sam pročitao u novinama šta je moja Tanja pričala i ja sam se naljutio i nismo se čuli ona i ja. Tvrdoglavi oboje, ali smo hvala bogu nedavno rešili problem koji nam nije ni trebao, ali opet kažem, oboje tvrdoglavi, ona vuče na svoju stranu, a ja na svoju", rekao je pevačicin otac Staniša.

"Bila je pre nekoliko dana kod nas, iskreno, žena se redovnije čuje sa decom, ja radim, pa kad stignem. Ali smo se prvo, pre nego što je došla kod nas u Radinac, ona i ja čuli telefonom, a onda smo i seli da porazgovaramo. Ona je moje dete i nama se desio nesporazum koji smo rešili. Sada se redovno čujemo i sve je kao pre. Ja sam najsrećniji kada mi oni dođu, pa mi po dvorištu trče unuci, pa taj osećaj ne može ništa da zameni", ispričao je Staniša Savić.

"Istina je, sve je u najboljem redu!", potvrdila je i pevačica koja je ovih dana okupirana poslovnim obavezama.

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Instagram/Tanja Savic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>