Region

Svet

Nikolina Pišek definitivno odlazi sa malih ekrana (Foto)

Nikolinu Pišek nažalost neko vreme nećemo gledati na malom ekranu, iako se nedavno vratila na televiziju B92. Voditeljka je u sedmom mesecu trudnoće i ovoga puta definitivno odlazi na bolovanje.

Nikolina Pišek definitivno odlazi sa malih ekrana (Foto)


 
Nikolina Pišek: Presrećna sam što ću roditi devojčicu
Nikolina Pišek i njen suprug Vidoje Ristović će za dva meseca postati roditelji, jer je u oktobru termin voditeljkinog porođaja. Iz tog razloga je lepa Nikolina odlučila da se povuče sa malih ekrana, pa je snimila poslednje emisije za svoju matičnu kuću, televiziju B92 na kojoj je vodila "Bulevar", piše Kurir.

Iako odlično podnosi trudnoću i nije zahtevna trudnica pa joj ne smeta ni stalno kretanje, zgodna Zagrepčanka odlazi na trudničko bolovanje te će izvesno vreme biti posvećena samo podici; suprugu, ćerki i prinovi.



"S obzirom na to da je Nikolina u sedmom mesecu trudnoće, uradila je samo nekoliko "oproštajnih" emisija, a pošto je u poodmakloj trudnoći, iako se oseća fantastično, malo joj je naporno da često bude na relaciji Beograd-Zagreb, tako da sada odlazi definitivno na trudničko bolovanje", rekli su za "Kurir" u PR službi ove televizijske kuće.

Autor: B.B.
Foto: Facebook/Nikolina Pisek

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>