Region

Svet

Nikolina Pišek: Presrećna sam što ću roditi devojčicu

Voditeljka Nikolina Pišek, prvi put nakon što je pre skoro šest meseci saznala da je trenutak kada je srećnu vest saopštila svom suprugu, opisuje kako je na to reagovala njena ćerka i i ističe da se do sada uopšte nije ugojila, kao i da će stvari za bebu kupovati tek pred sam porođaj.

Nikolina Pišek: Presrećna sam što ću roditi devojčicu "
Nikolina Pišek i Vidoje Ristović postaju roditelji!
Nisam mu odmah rekla. Nakon što sam primetila da se nešto dešava, sačekala sam dve nedelje da se moje slutnje potvrde i onda Vidoju saopštila vest. Strahovala sam od mogućeg razočaranja i posumnjala da se promena koju sam primetila desila zbog nekog hormonskog poremećaja ili putovanja jer smo u tom periodu odlazili na razna mesta. Ali, kada sam postala sigurna, otkrila sam mu šta se dešava i on je reagovao euforično!", kaže Nikolina.

Na pitanje kako je njena ćerka odreagovala na vest lepa voditeljka ističe: “Hana je u početku bila, a verovatno bih se i ja tako osećala na njenom mestu jer je malo ko sto odsto spreman na takvu vest. Imala je milion pitanja, između ostalog i kako će se ta promena odraziti na naš život. Stalno mi SMS porukama šalje predloge imena za svoju sestru”.

O tome kako se oseća u trudnoći voditeljka kaže: "Ponašam se kao da nisam trudna, a nisam dobila ni na kilaži. To najbolje mogu da procenim po Diesel farmerkama koje čuvam još iz srednjoškolskog perioda. Sećam se kako sam za njih dugo štedela jer roditelji nisu hteli da mi ih kupe. I sada mogu da ih nosim, doduše ne uspevam da ih zakopčam, ali nogavice su identične, što znači da se nisam ugojila", zaključuje lepa voditeljka.

Autor: J.B.
Izvor: Story.rs/Svet.rs
Foto: Ilustracija Facebook/Nikolina Pisek

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>