Region

Svet

Lola Smiljanić moli Minu Milenković da se pomire!

Lola Smiljanić nikako ne može da preboli bivšu devojku, Minu Milkenković, te na sve načine pokušava da se pomiri s njom. Fudbaler već nedeljama pokušava da uspostavi komunikaciju sa mankenkom kako bi je naterao da zaboravi njegovo neverstvo i da novu šansu njihovoj vezi.

Lola Smiljanić moli Minu Milenković da se pomire!


 
Lola Smiljanić ostavio Minu Milenković zbog ugradnje silikona?!
O tome koliko je uporan, govori i činjenica da mu nije bilo teško da promeni dva aviona i dođe iz Turske u Beograd kako bi video Minu.

"Lola na sve načine pokušava da natera Minu da mu oprosti. On je prošle nedelje, čim je dobio dva dana slobodno u klubu, doleteo u Beograd kako bi se video sa Minom i pokušao da je ubedi da se pomire. Mini uopšte ne pada na pamet da se pomiri sa njim, a kada je čula da dolazi, spakovala je kofere i sa drugaricom pobegla u Crnu Goru. Umesto da sluša Lolina pravdanja, uživala je na koncertu Dina Merlina" rekao je izvor blizak fudbaleru i dodao da joj on redovno šalje poruke, ali uzalud.

"Mina se Loli već mesec dana ne javlja na telefon. On joj uzaludno šalje poruke u nadi da će bar dobiti odgovor, ali do toga ne dolazi. Ona za sada ne razmišlja o pomirenju, nego vreme provodi sa drugaricama i uživa u provodu. Smiljanić se na sve načine trudi da dođe do Mine i šalje joj poklone na kućnu adresu, ali Milenkovićeva ne popušta", zaključio je izvor.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Lola Smiljanic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>