Region

Svet

Marija Šerifović: Posle 12 godina bavljenja muzikom, vreme je da nekoga tužim!

Marija Šerifović već 12 godina bavi se muzikom, u svojoj bogatoj karijeri postigla je mnogo uspeha, a najveći od njih svakako je pobeda na čuvenom muzičkom takmičenju - "Eurosongu", ipak, to ne sprečava javnost da se bavi pevačicinim privatnim životom.

Marija Šerifović: Posle 12 godina bavljenja muzikom, vreme je da nekoga tužim!


 
Premijera: Marija Šerifović - Mrš, pogledajte novi spot snimljen u Švedskoj! (Video)
Poslednjih godinu dana Marija Šerifović je svojim filmom "Ispovest" uzburkala javnost, priznanjima o ljubavi i porodici izazvala je veliko interesovanje za njen privatni život, a kako to i biva u svetu poznatih, pokrenuti su i brojni tračevi koji pevačici nikako nisu odgovarali. Pevačica se oglasila i na svom Tviteru, gde je kratko napisala: "Izgleda da je došlo vreme da nakon 12 godina bavljenja muzikom nekog tužim! Nikada to do sada nisam birala kao opciju! Ovaj put biram! Vrlo!", napisala je Marija na svom profilu.

Pevačica je bila vidno iznervirana, pa je usledilo još besnih tvitova: "Ljudski bezobrazluk nema granicu. Radi sitnih dokazivanja i sitne koristi se gube prijatelji, a dobija se nešto što nikome ne treba", kao i "Veliki ima mu*a! Mali ni mu*a ni dlake... Još se kriju iza tuđih imena! Stvarno tužno i žalosno na šta te ljudi nateraju!". Na kraju, Marija je potvrdila i da je razočarana.

"A možda najgori osećaj je to razočaRONJE koje doživiš od tih "prijatelja". Baš tužno, ali tako je. Tužno i ružno! Je*i ga. Vidimo se na sudu".

Autor: M.P.
Foto: Twitter/Marija Serifovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>