Svet

Region

"Društvena mreža" i dalje najgledaniji film

Film "Društvena mreža" i dalje beleži sjajne rezultate, kako među publikom tako i na američkoj Box Office listi. Sa ukupnom zaradom od skoro 47 miliona dolara i preko 15 miliona dolara inkasiranih u prošlom vikendu, najnoviji film reditelja Dejvida Finčera i dalje dominira.


 
Jedne noći 2003. godine, student sa Harvarda i programerski genije, Mark Zukerberg, seo je za kompjuter i pun entuzijazma počeo da radi na novoj ideji. Gužva oko blogovanja i programiranja, koja započinje u njegovoj studentskoj sobi, ubrzo prerasta u globalnu, svetsku mrežu i revoluciju u načinu komunikacije. Skoro šest godina i 500 miliona prijatelja kasnije, Mark Zukerberg je najmlađi milijarder u istoriji, ali ovakav preduzetnički poduhvat i uspeh vodi ka ličnim i pravnim komplikacijama.
Od reditelja Dejvida Finčera i scenariste Arona Sorkina dolazi “Društvena mreža”, film koji objašnjava da ne možete imati 500 miliona prijatelja, a da prethodno ne steknete nekoliko neprijatelja.
 
Film "Društvena mreža", u kome glavne uloge tumače Džesi Ajsenberg, Endru Garfild, Rašida Džons i Džastin Timberlejk, našoj publici premijerno će biti prikazan na ovogodišnjoj, osamnaestoj L'Oreal Paris Cinemaniji 04. novembra u Sava Centru. Posle toga film će se naći na redovnom bioskopskom repertoaru.
 
Na drugom mestu američke Box Office liste nalazi se film "Život kao takav", koji je za prvi vikend prikazivanja zaradio preko $14 miliona dolara.
 
Dirljiva priča o odanosti, prijateljstvu i ljubavi, u kojoj glavne uloge tumače Ketrin Hajgl i Džoš Duhamel u naše bioskope dolazi 10. februara 2011. godine.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>