Lepota

Ljubav

Ćerka Sindi Kraford već pleni svojim anđeoskim licem (Foto)

Nekadašnji top model Sindi Kraford (48) ima se čime pohvaliti i koga savetovati kako da uplovi u modnu industriju. To je svakako njena ćerka Kaja koja osim prirodne lepote koju je, sasvim je jasno, nasledila od mame, ima i mnoštvo drugih kvaliteta.

Ćerka Sindi Kraford već pleni svojim anđeoskim licem (Foto)



Dvanaestogodišnja Kaja Gerber koja je sa 10 godina debitovala na Versaćijevoj modnoj reviji, će, sve se više čini, krenuti maminim stopama, u čemu je jedna od nekada najtraženijih, ali i dalje najlepših manekenki, apsolutno podržava.

"Odlučila sam da pomognem Kaji, ali čini mi se da je osim mode interesuju i druge stvari. Versaćijeva revija je bila zabava za nju, još je mala, ima samo dvanaest godina... Videćemo šta će se desiti", ispričala je Sindi za US Today.

Lepa Kaja je na društvenim mrežama objavila otografiju na kojoj pozira i usput još jednom dokazuje da "iver ne pada daleko od klade", te da će je prirodna lepota vinuti u sam vrh modnih pista, baš kao i njenu mamu.



I iako nije sigurna da je manekenstvo ono čime će se baviti jer pokazuje talenat za muziku i ples, ponosna mama je spremna da svojoj naslednici da svaki potreban savet.

"Kada pogledam Kaju vidim sebe, malo joj zavidim", našalila se Sindi.

Autor: B.B.
Foto: Ilustracija/ Instagram/Kaia Gerber, Twitter/Cindy Crawford
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>