Ljubav

Style

Tri razloga zbog kojih niste zadovoljni svojim seksualnim životom

Ako ste se ikad našli u situaciji gde je seks postao rutina, a vatrenost nestala, ne brinite, niste jedini. Postoje razlozi zbog kojih se to dešava, a najverovatnije je neki od sledećih razloga.

Tri razloga zbog kojih niste zadovoljni svojim seksualnim životom



Sama psiha utiče na seksualni život, a jako je važno da pri samom činu seksa sve što mislite i osećate bude na mestu, to će te uspeti ako rešite sledeće razloge lošeg seksa.

1. Vaša psiha

Na osnovnom nivou, čin vođenja ljubavi i dostizanja vrhunca je prvenstveno psihološkog karaktera. Ukoliko imate barijeru psihološkog tipa, teško ćete se opustiti i dostići orgazam. Jako je važno da ste u tim momentima fokusirani na povezanost s partnerom, jer mnogi parovi misle samo na to kako da postignu vrhunac, ne ostvarujući tu važnu konekciju sa partnerom. Naučite kako da se opustite i uživate u svim osećanjima koje vam seks donosi i samo na taj način ćete istinski uživati u vođenju ljubavi, ali i u specijanoj povezanosti s partnerom.

2. Vaša interpersonalna osećanja

Kako je seks intimna komunikacija dve osobe samim ti može biti odraz same veze, tako da prvo treba da sagledate vaš odnos jer bilo šta što ne štima, može da poremeti i vaš seksualni život. Mnogi problemi u seksu proističu obično iz problema u samoj vezi. Kada osetite emotivnu distancu u vezi ona se uvek seli i na psihološki nivo. Za žene jako je važna emocionalna konekcija, sigurnost i voljenost da bi se prijatno osećala u spavaćoj sobi.

3. Vaša sopstvena osećanja

Jedna od važnijih stvari za osećanje prijatnosti u spavaćoj sobi sigurno je stepen zadovoljstav svojim telom i samim sobom. Kada ste emotivno otvoreni i prisutni u momentu vaše zadovoljstvo raste i intimnost se produbljuje. Dok mnogi ljudi nemaju problem da pričaju o svojim željama i fantazijama, drugima to ide teže od ruke. Ta barijera može da dovede do nezadovoljstav seksualnim životom, pa stoga poradite na tome da svom partneru kažete sve svoje fantazije kako bi obogatili dešavanja ispod čaršava.

Autor: A.K.
Izvor: b92.net
Foto: imagerymajestic/freedigitalphotos.net

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>