Region

Svet

Ćerka Goce Tržan poklonila sve svoje igračke deci u prihvatilištu (Foto)

Goca Tržan je sa svojom ćerkicom Lenom svratila u halu "Pionir", gde su poklonile igračke mališanima koji su ostali bez krova nad glavom tu su smešteni. Goca kaže da nije morala da ubeđuje ćerku u to da se odrekne nekih svojih igračaka.

Ćerka Goce Tržan poklonila sve svoje igračke deci u prihvatilištu (Foto)



Goca Tržan besna na Amadeus bend: Sram vas bilo, ucenjujete bolesno dete!
Pevačica Goca Tržan je došla sa svojom ćerkicom Lanom u halu "pionir" gde su ostavili igračke za najmlađe, koje su donirale za dečicu koja trenutno borave tu.

"Došla sam pre sveg da moje dete ima predstavu šta se dešava i da vidi kako izgleda kada izgubiš sve u životu, kako bi znala više da ceni to što ima. Prethodnog dana odnela sam hemiju, namirnice i posteljinu u zgradu Udruženja novinara, a danas smo odlučile da donesemo igračke za decu koja nisu uspela da iznesu svoje iz poplavljenih domova", rekla je Goca.


Foto: Boško Karanović

"Mnogo smo pričale o svemu i nisam morala da je nagovaram da se odrekne svojih igračaka. Gledala je na televiziji sve što je zadesilo te ljude i onda me pitala: „Mama, je l‘ ovo sve kiša napravila i zašto je priroda takva prema nama?“. Onda sam joj rekla da je to zato što smo mi loši prema prirodi, na šta me ona pitala da li su poplavljeni samo oni koji su bili zli prema prirodi.
Objasnila sam joj da, za razliku od nas koji možemo da biramo kakvi ćemo biti prema prirodi, ona ne može da bira na koga će kiša da pada, pa ispaštaju i nevini", dodala je Trežanova.

Autor: A.K.
Izvor: Alo.rs
Foto: Boško Karanović

Viber

Izvor: Svet Plus


>