Region

Svet

Goca Tržan besna na Amadeus bend: Sram vas bilo, ucenjujete bolesno dete!

Goca Tržan ogorčena je na svoje kolege iz Amades benada zato što su od organizatora humanitarnog koncerta u Šapcu koji je organizovan za pomoć maloj Lani, tražili da prvi nastupe.

Goca Tržan besna na Amadeus bend: Sram vas bilo, ucenjujete bolesno dete!



Za Lanin prvi korak: Veliki humanitarni koncert večeras u Šapcu!
Brojni pevači nastupali su na humanitarnom koncertu kako bi se skupio novac za lečenje trogodišnje Lane Jokić, koja boluje od spastične cerebralne paralize. Na humanitarnom koncertu pod nazivom "Za Lanin prvi korak“, koja je organizovana pre dve večeri u sportskoj hali "Zorka“ u Šapcu, nastupili su Goca Tržan , Dara Bubamara, Seka Aleksić, Hari Mata Hari, Saša Kovačević, Dženan Lončarević, Leksington bend, Tropiko bend, In vivo i Elitni.

I sve je izgledalo savršeno dok se koncert nije završio. Tada je, Amadeus bend od devojčinicog oca Mirka tražio da na plakatu njihova fotografija bude najveća i da oni prvi nastupe. To je najviše zasmetalo Goci Tržan, koja ih je napala na Tviteru, mada ih nije imenovala.

"Molim vas gromki aplauz za kolege koje uslovljavaju organizatore humanitarnog koncerta najvećom slikom i slovima na plakatu i prvim nastupom", napisala je Goca, na svom Tviter profilu. Na ovakav komentar nadovezala se i Seka Aleksić, koja je svojoj koleginici napisala, da se ne nervira i da je najvežnije da su napravili lepu stvar:

"To je veoma ružno! Sve znam, ali pusti! Bitno je da smo napravili lepu stvar", napisala je Seka. Goca Tržan nije želela direktno da kaže o kome se radi, već da će se krivci prepoznati u njenoj izjavi: "To je grozno ponašanje. Zar je bitno ko će kad nastupiti, prvi ili poslednji, svejedno je. To bolesno dete treba da nam bude najvažnije, zbog njega smo tamo bili", izjavila je besna Goca Tržan.

Klavijaturista Amadeus benda Aleksandar Stanimirović potvrdio je ova saznanja i pručio:

"Savetujem kolegama kojima rad i kvalitet Amadeus benda smeta da malo više ulažu u pesme i scenske nastupe, a malo manje u skupocena kola, i da ne koriste supružnike od kojih se razvode da se medijski eksponiraju. To što smo tražili da prvi nastupimo je isključivo zbog bezbednosti. U pitanju su skupa sredstva. Cilj nam je da publika vidi spektakl, a ne običan nastup. Na pitanje zašto prvi nastupamo mogu da kažem da u ovoj državi mora da se zna ko vozi traktor, a ko otvara kapiju. Muzika nisu sise, guzice, vile, skandali", zaključio je Aca.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Screenshot/Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>