Svet

Region

Bijonse i Džej Zi progovorili o incidentu koji se dogodio u liftu!

Bijonse, Džej Zi  i Solanž odlučili su da daju zajedničko saopštenje o incidentu u liftu koji se dogodio pre nekoliko dana, kako bi mediji prekinuli sa nagađanjima oko razloga zbog kojih je došlo do ovog nemilog događaja.

Bijonse i Džej Zi progovorili o incidentu koji se dogodio u liftu!



Džej Zi pretučen, Bijonse mirno posmatrala sa strane! (Video)
Vest da je Džej Zi dobio batine od sestre njegove supruge Bijonse, potresla je ceo svet, a kako bi se prekinula nagađanja, njih troje su odlučili da konačno izađu u javnost i zvanično objave o šta se zapravo dogodilo.

"Kao rezultat javnog objavljivanja snimke iz lifta, došlo je do mnogih nagađanja oko toga šta je izazvalo ovaj neprijatni događaj. Najvažnije od svega je to, da je naša porodica prešla preko svega toga. Džej Zi i Solanž priznali su svoje greške u ovoj privatnoj stvari koja se odigrala u javnosti. Oboje su se izvinili jedno drugome, a mi smo krenuli napred kao ujedinjena porodica", stoji u saopštenju koje su preneli strani mediji.

"Navodi da je Solanž bila pod uticajem alkohola ili da se čudno ponašala potpuno su pogrešni. Na kraju dana brojne porodice imaju problema, a naša nije ništa drugačija. Volimo jedni druge, a pre svega smo familija. Mi smo ovo ostavili iza sebe pa se nadamo da će isto to učiniti i drugi".

Autor: J.B.
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>