Region

Svet

Region

Seka Sablić tvrdi da nije zavodnica: Ulogu nikada nisam dobila zbog izgleda!

Seka Sablić oduševila je publiku svojim velikim talentom za glumu, ali i smislom za humor, pa je tako u jednoj televizijskoj emisiji otkrila da nikada nije dobijala uloge zbog fizičkog izgleda i dodala da nije bila zavodnica.

Seka Sablić tvrdi da nije zavodnica: Ulogu nikada nisam dobila zbog izgleda!



"Nikada nisam dobijala uloge zbog izgleda i nisam bila neka zavodnica. Zato me mama često pitala zašto glumim neke ružne, jadne sirotice. Zato sam s druge strane imala karakterne uloge koje su me gradile" izjavila je Seka, a zatim otkrila da je imala želju da menja fizički izgled, prenosi Alo.rs.

"Imala sam ja te momente kao mlada, da hoću nešto da menjam i operišem. Upoznala sam tada jednog super stomatologa, koji je hteo da mi po mojoj želji lupa zube, ove prednje i gornje i povuče ih dva centimetra ka unutra. Htela sam i nos da operišem, čak sam htela da tužim jednog urednika televizije i žalila sam se zato što sam mislila da me namerno snima iz profila", iskrena je glumica i dodaje:

"Nikad nisam umislila da sam zvezda i da nešto najbolje radim. Možda i sad nisam svesna koliko sam glupa, kao što ludak nije svestan da je lud", zaključuje Seka, koja je ispričala anegdotu koju je imala u Čačku tokom predstave:

"Dok sam izvodila monodramu u Čačku, jedno malo dete je vrištalo u publici, plakalo: "Hoću kod Seke Sablić“. Verovatno je mislilo da sam neki lilihip jer tako malo nije moglo znati ko sam", objasnila je glumica kroz osmeh.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Emil Čonkić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>