Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Berzana hapsi policija! Ajše je očajna zbog Husejinovog nestanka (Foto)

Narin se porodila i na svet donela devojčicu kojoj je zajedno sa pokojnim Azadom dala ime Jarin. Dok bebu drži u naručju zamišlja Azada kako stoji pored njenog kreveta.

Serija Sila večeras: Berzana hapsi policija! Ajše je očajna zbog Husejinovog nestanka (Foto)



Serija Sila večeras: Narin se porađa i na svet donosi Jaren! (Foto)
Dilaver zove Borana i govori mu kako je Berzan na korak do zatvora.  Berzan na nagovor age plemena odustaje od otmice Bedirhana, ali ga čeka neprijatno iznenađenje. Policija dolazi Berzanu na vrata, a on je vrlo ljut što mora da krene sa njima. Želi da kazni sve one koji su ga doveli u tu nevolju. I dok on, ne gubeći vreme, ostvaruje svoj plan, svi ostali počinju da gube strpljenje.



Dilaver i Džeren su u strahu, jer znaju da Berzan neće odustati i da će pokušati da sazna ko ga je prijavio  policiji. Boran saznaje da je Berzan izašao iz pritvora i svestan je činjenice da moraju da budu mnogo oprezniji. Esma dolazi kod Berzana na večeru kako bi smisli plan i osvetili se onima koji su ga poslali u zatvor. Sila je ljuta na Šivana, zato što je oterao Husejina.

Dilaver govori Boranu da je svedok na sigurnom i da je zaštićen, Dugo su bili strpljivi i prelazili preko opasnih situacija. Medjutim stvari se menjaju i dolazi do zastrašujućih događaja koji će promeniti i uništiti mnoge živote.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>