Lifestyle

Reality & TV Show

Vesti

sahranjen najnovije vesti - strana 4

Otišao u legendu: Sahranjen Ljubiša Stojanović Luis (Foto)

Otišao u legendu: Sahranjen Ljubiša Stojanović Luis (Foto)

Pevač Ljubiša Stojanović Luis sahranjen je danas na groblju "Zbeg" u Borči. Pored nevenčane supruge Silvane sa kojom Luis ima troje dece, te njegove dve ćerke i sina iz prva dva braka, opelu i sahrani prisustvovali su mnogobrojna rodbina i prijatelji iz Luisovog rodnog grada. Veliki broj javnih ličnosti, Luisovih kolega i prijatelja sa estrade takođe su stigli danas nesto pre 14.30 ispred kapele groblja "Zbeg" kako bi odali počast i na večni počinak ispratili ovog velikog umetnika i čoveka.

Pročitaj više

Sahranjen otac Lepe Brene

Sahranjen otac Lepe Brene

Abid Jahić, otac folk zvezde Lepe Brene, koji je u petak veče preminuo u bolnici u Tuzli od posledica saobraćajne nesreće, sahranjen je juče na groblju u Brčkom, kojoj su prisustvovali porodica, prijatelji i Brenine kolege sa estrade. Saučešće su došli da izjave direktor „Granda" Saša Popović, muzičar Zoran Kiki Caušević, pevačice Viki Miljković, Goca Božinovska, Sanja Đorđević, menadžer Bane Obradović, glumac Emir Hadžihafizbegović, kao i gradonačelnik Brčkog Dragan Pajić.

Pročitaj više

Sahranjen Filip Kapisoda

Sahranjen Filip Kapisoda

Crnogorski maneken i učesnik serijala "Vip Veliki brat" Filip Kapisoda, sahranjen je juče na gradskom groblju na Cetinju. Iako se spekulisalo da se na sahrani tragično nastradalog Kapisode neće pojaviti sveštenik, jer je on izvršio samoubistvo, opelo je ipak održano, a služio ga je poglavar nepriznate Crnogorske pravoslavne crkve Miraš Dedeić sa još četiri sveštenika.

Pročitaj više

>