Region

Svet

Sahranjen Filip Kapisoda

Crnogorski maneken i učesnik serijala "Vip Veliki brat" Filip Kapisoda, sahranjen je juče na gradskom groblju na Cetinju. Iako se spekulisalo da se na sahrani tragično nastradalog Kapisode neće pojaviti sveštenik, jer je on izvršio samoubistvo, opelo je ipak održano, a služio ga je poglavar nepriznate Crnogorske pravoslavne crkve Miraš Dedeić sa još četiri sveštenika.

Sahranjen Filip Kapisoda



Otac Mirko, majka Ljiljana, brat Marko i sestra Jane, skrhani bolom primali su saučešće u kapeli na Novom groblju puna četiri sata, od podneva pa do 16 časova. Nakon toga posmrtna povorka uputila se na Staro groblje gde su Filipa ispratili do večne kuće.

Pored mnogobrojnih prijatelja i rodbine sahrani je prisustvovala i Filipova najbolja prijateljica Goga Sekulić, kao i brat od strica Petar Kapisoda koji je i održao govor.

"Fike, otišao si putem slave u neki tuđi, drugačiji svet. Jako smo želeli da nam se vratiš, a nismo ni slutili na kakav način ćeš nam doći. Kućni prag ti je bio najviši vrh koji si morao da pređeš. Beogradski sjaj ti je pomutio pamet, a mladost i „luda" ljubav su ti došle glave. Neka ti je lak ovaj crni kamen onoliko koliko si ga voleo" - rekao je Petar.

sahrana

sahrana

sahrana

majka i sestra


sahrana

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>