Region

Svet

Emina Jahović: Razvod svima može da se dogodi!

Pevačica Emina Jahović provela je nekoliko nezaboravnih dana u Crnoj Gori, a društvo su joj pravili sinovi Jaman i Javuz koje je posvećeno čuvala njihova baka, majka njenog supruga Mustafe Sandala.

Emina Jahović: Razvod svima može da se dogodi!



Emina Jahović u provodu sa prijateljima po Instanbulu, ali bez Mustafe (Foto)
Dok je nastupala na karnevalu u Budvi, stariji sin Jaman bodrio je svoju mamu sa bine dok je dva dana kasnije izostalo njegovo i Javuzovo prisustvo na snimanju spota u Pržnu. Tokom ekranizacije numere Nesanica, Emina Jahović strpljivo pozirala fotografima i u iskrenom intervjuu za Story otkrila da je u odličnim odnosima sa bivšom snajom Dinom Džanković koja se razvela od njenog brata Mirsada. Ona je istakla kako se svakodnevno trudi da sačuva svoj brak, između ostalog i zbog toga što smatra da razvod može svakom da se desi.

"Za početak, veliki pozdrav čitaocima Storyja i drago mi je što je ekipa vašeg magazina bila prisutna na snimanju mog spota. Nisam baš naspavana, ali istrenirana sam da budem spremna u svakom momentu. Prija mi rad sa mojom veselom ekipom saradnika i u takvoj atmosferi uvek odlično funkcionišem", rekla je pevačica na početku intervjua i dodala da je srežne što je povela svoje sinove sa sobom.

"Srećna sam što su sa mnom jer smo u poslednje vreme dosta razdvojeni. To mi mnogo teže pada nego da ih vodim sa sobom. Pomažu mi Mustafina mama, kao i dadilja koje su doputovale sa mnom u Budvu", rekla je pevačica.

Autor: J.B:
Izvor: Story.rs
Foto: Twitter/Emina Jahovic Sandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>