Region

Svet

Rada Manojlović: Nole voli da mu srce pati

Nakon objavljenih fotografija na kojima su Novak Đoković i Rada Manojlović u prijateljskom zagrljaju, jedna od najpopularnijih zvezda „Granda“ rešila je da otvori dušu i otkrije kako se upoznala s drugim teniserom sveta, kao i koje joj je pesme naručivao dok je sa ostalim srpskim reprezentativcima slavio prolazak u finale Dejvis kupa.

Rada Manojlović: Nole voli da mu srce pati



"Otišla sam da radim svoj posao na Brenin poziv. Ona mi je rekla da su teniseri u svlačionici poželeli da im ja pevam. Presrećna sam što su baš mene odabrali da ih uveselim. Dočekali su me kao da se znamo sto godina".

"Svi su kulturni, ne samo Novak nego i Janko, Zimonjić, Bozoljac, Troicki. Logično je da neko ko je tako kulturan i vaspitan isprati damu napolje do kola" - ispričala je Rada.

Kako je proteklo upoznavanje s Novakom?

"Mi se nismo ni upoznavali! Naš susret je bio spontan. Rekao mi je: „Gde si, Rado!“ i ja sam mu uzvratila: „Gde si, Nole!“

Šta je najbolji srpski teniser naručivao da mu pevaš?

"Više voli starije pesme. Najviše one od Silvane, kao što je ona „Noćas mi srce pati“. Naručivao je i pesme od Lepe Brene. Stvarno je bilo lepo i veselo".

Da li je Milanu zasmetalo kad je video tvoj i Noletov zagrljaj?

"Šta ima da reaguje?! On zna da ga volim i da ga nikad ne bih prevarila. Mi smo više od dve i po godine u ljubavi i u harmoničnoj vezi, na kojoj nam očigledno zavide". 




izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>