Svet

Region

Pičiz Geldof ipak umrla od predoziranja heorinom?

Ćerka Boba Gendolfa, Pičiz Geldof (25), preminula je od posledice predoziranja heroinom a ne iz drugih razloga koji su nedavno navođeni, što to će tokom dana biti potvrđeno i zvaničnim izveštajem, objavili su strani mediji.

Pičiz Geldof ipak umrla od predoziranja heorinom?



Šokantno! Pičiz Geldof umrla zbog tečne dijete?!
Prve informacije o predoziranju ove 25-godišnjakinje koja je u poslednje vreme odavala utisak sređenijeg života i srećne majke i porodične žene, pojavile su se već par dana nakon njene smrti početkom aprila, a uzorci su poslati na dodatnu analizu. Iako je tada izjavljeno iz policijske PR službe da je uzrok smrti iznenadan i bez objašnjenja, šuškalo se da je Pičiz preminula od posledica tečne dijete koje se sve češće pridržavala.

U stanu tada nisu pronađeni nikakvi tragovi narkotika, međutim, pojedini strani mediji navode da postoji mogućnost da je pre smrti sve uklonjeno pre dolaska policije. Podsetimo, od predoziranja je umrla i njena majka u 41. godini života, a i sama Pičiz je poslednjih godina imala istih problema, čak je 2008. završila u bolnici zbog predoziranja, kada je nakratko prestala da diše.

Autor: B.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>