Region

Svet

Ples sa zvezdama: U plesni duel idu Nigor i Jelena, Nemeš i Marija! Vlado Georgiev specijalni muzički gost!

U četvrti plesni duel šoua Ples sa zvezdama idu Igor Lazić Nigor i Jelena, Nikola Nemešević Nemeš i Marija ,dva para koja su sabiranjem sms glasova publike i bodovima sudija osvojili najmanji broj poena ,a koji će takmičari večeras ispasti zavisiće isključivo od žirija.

Ples sa zvezdama: U plesni duel idu Nigor i Jelena,  Nemeš i Marija! Vlado Georgiev specijalni muzički gost!



Ples sa zvezdama: Milan Kalinić i Jelena osvojili najviše poena! Koji parovi idu u plesni duel?
Sinoćnja epizoda takmičenja Ples sa zvezdama donela je dosta uzbuđenja, ali i prvi put zadala ozbiljne probleme strogim sudijama. Jedanaest plesnih parova pokazalo je svoje do sada najbolje izdanje, a sudije su čak dva puta u toku večeri pokazale najveće ocene. Lena Bogdanović i njen partner Nikola dobili su čak četiri desetke, dok su Milan Kalinić i Jelena od strogih sudija dobili 3 najveće ocene.

Emisija je bila posebna po tome i što su Milojko Pantić i njegova partnerka Zorana prvi plesni par koji je od žirija dobio jedinicu. Specijalni gost večeri bio je naš najbolji kantautor Vlado Georgiev, koji je svojim nastupom i izvođenjem pesme "Ako mi loše krene" dodatno uveličao ovo spektakularno veče i i najavio veliki solistički koncert 16. maja u Beogradskoj Areni.

Prošle nedelje takmičenje su napustili Katarina Šišmanović  i njen partner Aleksandar Veljković, a nakon sabiranja glasova gledaoca i tabele sa bodovima, odlučeno je da u plesni dvoboj idu Igor Lazić Nigor i  njegova partnerka Jelena, Nikola Nemešević Nemeš i Marija!  Koji će nas par napustiti zavisi samo od strogog, ali pravičnog žirija koji čine Konstantin Kostjukov, Aleksandar Josipović, Marija Prelević i Nikola Mandić.

Autor: J.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>