Region

Svet

Ples sa zvezdama: Milojko Pantić - Jedinica od strane Josipovića je ponižavanje!

Učesnik šoua Ples sa zvezdama, spotski komentator Milojko Pantić je otkrio da je razočaran ocenom koju je dobio od sudije Aleksandra Josipovića, koji mu je dodelio jedinicu.

Ples sa zvezdama: Milojko Pantić - Jedinica od strane Josipovića je ponižavanje!



Ples sa zvezdama - konačno razrešena misterija: Zašto je plakala partnerka Milana Kalinića?
Milojko Pantić je vidno razočaran jedinicom koju je dobio od Aleksandra Josipovića u takmičenju Ples sa zvezdama, po njemu ta ocena je ponižavanje i bezobrazluk, i govori više od Josipoviću nego o Pantiću.

"Ovo je čist bezobrazluk od strane Josipovića, taj postupak govori više o njemu nego o meni, to je ponizavanje" rekao je Milojko i dodao: "Nedelju dana sam trenirao nešto, vežbao... U školi kad dobijete jedinicu zna se da ništa niste radili i zato ste dobili jedinicu, ali ako ste išta radili dobijete dvojku. Ja nisam plesač, imam šezdesetosam godina, ipak sam izveo neki šou i to ne može da se oceni jedinicom. Nemam više šta tu da prokomentarišem."

On dodaje da je prezadovoljan nastupom svoje partnerke: "Ideja je bila da će žene zavladati planetom ponovo, mi smo promenili originalnu koreografiju u tom smisli da sam ja podredio svoju ulogu partnerki, gde ona na kraju pobeđuje tog bezobraznog marsovca ili robota, gde ona trijumfuje, a tu ja nastupam sa stavom da će opet nastupiti vreme matrijarhata."

Autor: A.K.
Izvor: Prva.rs
Izvor/Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>