Svet

Region

Kloi Kardašijan ima novog dečka, ne želi da čuje za bivšeg muža?!

Kloi Kardašijan i Frenč Montana navodno su započeli ljubavnu vezu, iako je mlađa sestra Kim izjavila kako je spremna da svom suprugu Lamaru da još jednu šansu, sada mu odbija pozive i ne želi da mu se javim.

Kloi Kardašijan ima novog dečka, ne želi da čuje za bivšeg muža?!



Kloi Kardašijan pokazala rezultate dijete. U kupaćem kostimu pozirala na brodu (Foto)
Kloi Kardašijan i reper Frenč Montana navodno su započeli ljubavnu vezu, nakon što su više puta viđeni u noćnom provodu zajedno, ovog vikenda uhvaćeni su na romantičnoj večeri. Ipak, Kloi ne želi da potvrditi niti da priča o odnosu sa muzičarom

Nakon razvoda od Lamara Odoma, Kloi se potpuno posvetila sebi, smršala je, a sada i u novoj ljubavi. Prema pisanju stranih medija, sve to ubija poznatog košarkaša, koji stalno pokušava da vrati svoju suprugu, koja mu uporno odbija pozive i ne želi da se vidi sa njim.

"Odbija njegove pozive", rekao je izvor blizak Kloi i dodao da je lamar navodno jako ljubomoran i ljut što mu supruga odbija pozive i što se pocelom gradu pojavljuje sa novim dečkom, dok njemu i na profesionalnom planu ne ide kako treba, jer je zbog povrede morao da napusti španski klub Laboral Kukstata.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>