Region

Svet

Ples sa zvezdama: Ispali Saša Vidić i Ana! Prvi par koji je napustio šou!

Iz šoua Ples sa zvezdama ispali su Saša Vidić i Ana Mijailović. Oni su prvi par koji je odlukom žirija i publike napustio ovo plesno takmičenje, nakon duela u kome su izgubili od Nikolije Jovanović i Ignjata Filipovića.

Ples sa zvezdama: Ispali Saša Vidić i Ana! Prvi par koji je napustio šou!



Posle sabranih glasova publike i žirija, Aleksa Jelić i Irina Radović počeli su  polako da objavljuju koji parovi prolaze u sledeću takmičarsku emisiju emisiju šoua Ples sa zvezdama , a na kraju su u duelu ostali Saša Vidić i Ana Mijailović, Nikolija Jovanović i Ignjat Filipović.

Iako su se sjajno snašli u prvoj epizodi
Ples za zvezdama: U duel idu Saša Vidić i Ana, Nikolija Jovanović i Ignjat! (Foto)
a posle večerašnjeg duela odlučeno je da  napušta takmičenje. Prvi su na scenu izašli Nikolija Jovanović i Ignjat Filipović koji su svojim izvođenjem ča ča ča oduševili publiku, Saša Vidić i Ana Mijailović odigrali su paso doble.

Publika je takmičarima sve vreme pružila podršku aplauzom, a onda je su nastupili, nakon pokazanih koreografija došao je i momenata da se saopšte rezultati glasanja. Odlukom sudija, odlučeno je da prvi par koji napušta takmičenje budu Saša Vidić i Ana Mijailović, koji su za svoje učešće dobili nagradu u vrednosti od hiljadu evra.

Autor: J.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>