Svet

Region

Bijonse zbog dve obožavateljke završila na sudu!

Svetska zvezda Bijonse, završila je na sudu zbog tužbe koju su protiv nje podnele dve obožavateljke, a kao razlog se navodi njihovo padanje u nesvest tokom koncerta pevačice koji je prošle godine imala u Čikagu.

Bijonse zbog dve obožavateljke završila na sudu!



Mama Bijonse u prisnim trenucima sa ćerkicom. Ovim je raznežila fanove širom sveta (Foto)
Rakela Kastelanos i Gabrijela Dejvidson tužile su slavnu pevačicu Bijonse jer su tokom njenog koncerta u Čikagu 2013. bile pregažene na samom ulazu, a potom su pale u nesvest i završile u bolnici.

U sudskim papirima se navodi kako su dve devojke kupile obične ulaznice za koncert, što im je omogućilo da eventualno stoje blizu bine. Tako su dame, koje sebe opisuju kao "dugogodišnje obožavateljke Bijonse" stigle nekoliko sati ranije kako bi dobile bolja mesta čim se otovore vrata hale. Njih dve su se najviše žalile na to što nije osiguran adekvatan i siguran plan prilikom ulaska u aarenu.

"Kako su prolazili sati pre koncerta, grupa je postajala sve veća, gušća i zabrinutija kako, kada i gde će vrata biti otvorena i gde bi trebalo da uđu svi fanovi. To im niko nije objasnio", navodi se u tužbi.

Nakon što su se vrata otvorila, dve obožavateljke su bile srušene na pod i pretrpele strašne povrede zbog kojih su odvežene u bolnicu. Sada tuže Bijonse, The United Center i Live Nation i traže veliku odštetu.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>