Region

Svet

Ples sa zvezdama: Tanja Bošković zasenila takmičare u prvoj epizodi, život ne prestaje u šezdesetoj!

Šou Ples sa zvezdama počeo je sinoć sa emitovanjem na TV Prva, a Tanja Bošković potpuno je zasenila takmičare svojom pojavom na podijumu. Slavna glumica ne krije da je srećna što ima priliku da pokaže da život ne prestaje u šezdesetim i da joj laskaju komplimenti da i dalje izgleda savršeno.

Ples sa zvezdama: Tanja Bošković zasenila takmičare u prvoj epizodi, život ne prestaje u šezdesetoj!



Ples sa zvezdama: Takmičari dobili svoje partnere, od sledeće nedelje počinju eliminacije! (Foto)
Najspektakularniji šou Ples sa zvezdama sinoć je počeo sa emitovanjem na televiziji Prva, a najveću pažnju skrenula je glumica Tanja Boišković koja je svojim izgledom potpuno zasenila ostale takmičare i dokazala da život ne prestaje u šezdesetoj godini.

"Hvala svima koji tako misle! Ovo je prilika da pokažem svojim vršnjacima i svima ostalima da život ne staje u 60. godini. Zato, generacijo 1953, samo napred!", kaže Tanja i dodaje da je posle prve epizode šoua veoma umorna:

"Premorena sam, jer je ovo veliki posao, a ja već 20 godina ne igram! U četrdesetoj sam prestala da igram u mjuziklima, za koje smo se spremali mesecima, a ovde imamo samo sedam dana. Dobila sam partnera koji može unuk da mi bude! Ima 18 i po godina i time se bavi od detinjstva, ali iza mene je ceo život. Ipak, nadam se da ću nadomestiti glumom sve što ne budem umela da uradim".

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>