Region

Svet

Ivana Stamenković Sindi proslavila ćerkin rođendan bez Uroša Ćertića!

Ivana Stamenković Sindi priredila je nezaboravnu zabavu povodom 4. rođendana svoje ćerke Petre u jednoj dečijoj igraonici, gde je u društvu dečice i brojne familije organizovala slavlje kome nije prisustvovao Uroš Ćertić.

Ivana Stamenković Sindi proslavila ćerkin rođendan bez Uroša Ćertića!



Ivana Stamenković Sindi gubi starateljstvo nad ćerkom?
Ivana Stamenković Sindi pored brojnih problema koje su je zadesili u proteklih nekoliko nedelja, priredila je svojoj mezimici Petri rođendansko slavlje u jednoj beogradskoj igraonici. Pored brojnih Petrinih drugara, proslavi su prisustvovali rođena sestra pevačice, Nevena Adžemović sa sinom Rastkom.

Kraj ljubavi: Raskinuli Ivana Stamenković Sindi i Uroš Ćertić?
Raspoložene sestre Ivana i Nevena otkrile su ekipi Exkluziva da se njihova deca jako raduju proslavama rođendana, a ponosna tetka je dodala da se Rastko Petrinom rođendanu raduje kao da je njegov: "Kada je Petrin rođendan Rastko to shvata kao da je njegov, isto kao i Petra kada je Rastkov rođendan. Oni su kao rođeni brat i sestra", rekla je Nevena i dodala da je svojoj sestričini kupila jednu duksericu i haljinicu za koju se nada da će se prvenstveno dopasti njenoj mami.

Poznate sestre prisetile se njihovih rođendanskih proslava: "Na svakom svom rođendanu sam plakala, jer sam rođena 5. jula kada su svi na odmorima. Uvek mi je dolazilo po dvoje, troje dece, pa sam svaki svoj rođendan preplakala", rekla je Sindi, dok je Nevena otkrila da ona nije imala problema sa proslavama rođendana, jer je rođena u decembru.

Sindi se osvrnula i na medijske naslove u kojima je pisalo da je napala advokata svog bivšeg supruga, sa kojim se sudi oko alimentacije: "Ma to su čiste gluposti, ne želim da komentarišem tako nešto uopšte", zaključila je Sindi i dodala da je nakon raskida sa Urošem Ćertićem ostala u odličnim odnosima.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot/prva.rs/Exkluziv

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>