Region

Svet

Ivana Stamenković Sindi menja profesiju, postaje voditeljka!

Ivana Stamenković Sindi odlučila je da promeni profesiju, ali ne i da odustane od medija. Bivša članica grupe "Models" pojavila se na audiciji za voditelje na televiziji Pink kako bi se oprobala i u toj ulozi.

Ivana Stamenković Sindi menja profesiju, postaje voditeljka!


 
Otac Ivane Stamenković Sindi ključni svedok na suđenju
Sindi koja je karijeru započela u grupi "Models" odlučila je da odustane od svoje pevačke karijere i oproba se u nečemu novom. Naime, ona se juče pojavila na audiciji za nove voditelje, koju je organiozovala televizija Pink, kako bi se oprpbala u profesiji koja je od malena bila njena strast.

"Sindi je među prvima stigla na televiziju “Pink” kako bi učestvovala na audiciji za voditelje. Ona je strpljivo čekala u redu da pokaže svoje umeće. Mnogi su se iznenadili kada su je videli ispred zgrade “Pinka”, ali je ona bila odlučna u nameri da nađe novi posao, i to baš na ovoj televiziji. Kada je stigla na red, Sindi je pred žirijem pokazala svoje sposobnosti, a zatim otišla kući, gde će sačekati da joj javi da li je ušla u uži krug", rekao je izvor za Alo.rs, koji se našao na licu mesta.

Žiri koji su činili Željko i Milica Mitrović, kao i Boško Jakovljević imali su težak zadatak, a ko je ušao u najuži izbor saznaćemo uskoro, kada na televiziji Pink krene nova jesenja šema.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Ivana Stamenkovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>