Region

Svet

Domaća estrada: Merlin je dobrodošao u Beograd

Srpska estrada oduševljena vešću da će bosanski pevač nastupiti u Beogradu . Domaći pevači su složni u oceni da bi najpopularniji bosanski muzičar trebalo da nastupi u srpskoj prestonici. Bez obzira na to što je godinama pričao kako nikad neće kročiti na srpsko tle, Dino je u ekskluzivnom intervjuu otkrio kako se predomislio i najavio da za proleće priprema spektakl u Beogradu.

Domaća estrada: Merlin je dobrodošao u Beograd



Od kolega već ima podršku, a da li će imati i od publike, videćemo kad zamirišu jorgovani.           

Jelena Karleuša: Jedva čekam da ga vidim

"Divan čovek, veoma talentovan, blag i mudar. Upoznali smo se pre nekoliko godina, a najverovatnije će se pojaviti i kao autor na mom novom albumu. Odrasla sam uz pesme Dina Merlina i njegov dolazak u Beograd u mom srcu stvoriće osećaj da je opet kao nekad, da nema granica, predrasuda i da smo ponovo svi ljudi. Što bi on rekao - raja! Jedva čekam da ga vidim i šaljem mu veliki poljubac".

Bora Čorba: Pričao da nikad neće doći u Srbiju

"Neka peva u Beogradu, nije ni prvi ni poslednji koji će nastupati kod nas. Nekad je davao izjave da nikad neće održati koncert u Srbiji jer su ga verovatno nagovorili da to kaže, pa se sada toga stidi. Beograd je slobodan grad i svi mogu da nastupaju u njemu".

Aco Pejović: Sigurno idem na koncert

"Mislim sve najbolje o tome što dolazi. Očekivao sam da će doći i ranije. Samo se bojim da ljudi nisu sagoreli u silnoj želji da ga čuju. Smatram da će to biti spektakl o kome će se dugo pričati i kojem ću sigurno prisustvovati".

Emina Jahović: To je fenomenalna vest

"To je fenomenalna vest. Drago mi je da će takav muzičar svirati u Beogradu. Njegovi fanovi zaslužili da uživaju u hitovima koje godinama obožavaju. Ukoliko mi obaveze budu dozvoljavale, sigurno ću prisustvovati tom spektaklu".




izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>