Region

Svet

Bojana Rajić se odrekla svih nekretnina zarad starateljstva nad sinom Lavom! Umesto 3.000, dobija alimentaciju od 600 evra!

Iako mnogi smatraju da se manekenka Bojana Rajić obogatila posle razvoda od fudbalera Vladimira Stojkovića, ona je zapravo dobila mnogo manju alimentaciju od one koja se pominje u medijima, a sem toga odrekla se i svih nekretnina koje Vladimir poseduje.

Bojana Rajić se odrekla svih nekretnina zarad starateljstva nad sinom Lavom! Umesto 3.000, dobija alimentaciju od 600 evra!



Bojana Rajić: Ja dobila alimentaciju od 3.000 evra? To je naučna fantastika!
U želji da se što pre završi brakorazvodna parnica sa Vladimirom Stojkovićem, manekenka nije htela da ulaže nikakve žalbe niti da insistira na velikoj alimentaciji, a odrekla se i svih prava na nekretnine u golmanovom vlasništvu.

Razveli se Bojana Rajić i Vladimir Stojković, od danas zvaničan kraj
"Bojana je potpisala pravni akt da se odriče svega zarad staretljstva nad sinom Lavom. I kuće na Dedinju i stana u centru grada. Mesečna alimentacija na koju je pristala je svega 600 evra, što je pet puta manje od sume koja se pojavila u javnosti", priča izvor blizak Bojani Rajić i dodaje: "Poludela je kada je pročitala vest da je dobila alimentaciju od 3.000 evra mesečno i stan od 150 kvadrata. Revoltirana, odmah je na Fejsbuku napisala da su ti navodi prava "naučna fantastika" i da ona ne može više da podnese to".

Znajući da je suma od 600 evra zaista mala uzimajući u obzir Stojketova primanja, iz svega navedenog može se reći da nije bilo sve u parama, kao što su pojedini tvrdili, već je bilo i prave ljubavi. Zato će se Bojana i Vladimir truditi da zajednički doprinesu da mali Lav što manje oseti da mu roditelji više nisu zajedno.

Autor: M.P.
Izvor: FoNet
Foto: Facebook/Bojana Rajić-Stojković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>