Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Sila rađa dečaka! Boran predoseća da su mu žena i dete u opasnosti! (Foto)

Boran je pucao u Džihana i teško ga ranio, zbog čega završava u pritvoru. Sila u avionu dobija trudove zbog kojih mora hitno da stigne u bolnicu.

Serija Sila večeras: Sila rađa dečaka! Boran predoseća da su mu žena i dete u opasnosti! (Foto)



Serija Sila večeras: Sila se porađa! Boran puca u Džihana, da li će preživeti? (Foto)
Firuz aga saznaje da je Boran upucao Džihana i da se zbog toga nalazi u pritvoru. Dilaver i Zinar aga u bolnici čekaju informaciju da li će Džiha uspeti da preživi, Dilaver odlučuje da osveti krv svog brata. Boran u policijskoj stanici daje iskaz u kome detaljno objašnjava sukob između njega i brata.



Firuz aga dolazi u bolnicu gde zatiče brata u suzama, zajedno sa njim čeka ishod Džihanove operacije. Sila je zbog trudova morala da odustane od svog plana i u pratnji Berdihan stiže u bolnicu na porođaj. Esma prijateljici otkriva da voli Džihana i odlučna je u nameri da se razvede od Burhana. Dilaver je rešen da osveti brata, pojavljuje se ispred policijske stanice gde preti Dželilu kako će im svima zagorčati život.

Sila na svet donosi zdravog deča, dok Borana prebacuju u zatvor. Džihanova operacija je uspela, ali je još uvek u životnoj opasnosti. Boran predoseća da je Sila u opasnosti...Da li će uspeti da pobegne iz zatvora i stigne na vreme da zaštiti ženu i dete....

Autor: J.B.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>