Elita 7

Parovi

ELITA 7: Burno Suočavanje Aneli Ahmić i Asmina Durdžića šokiralo gledaoce (VIDEO)

U rijalitiju ELITA 7 došlo je do napetog suočavanja između Aneli Ahmić i Asmina Durdžića u studiju kod Dušice Jakovljević. Ovaj događaj privukao je veliku pažnju gledalaca koji su s nestrpljenjem iščekivali razgovor.

ELITA 7: Burno Suočavanje Aneli Ahmić i Asmina Durdžića šokiralo gledaoce (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Suočavanje je proteklo veoma burno, s mnogim emotivnim ispadima i neočekivanim obrtima. Aneli i Asmin su izneli svoje stavove i otkrili detalje koji su šokirali publiku. Dušica Jakovljević je vešto moderirala diskusiju, ali napetost među učesnicima bila je očigledna.

Čim ga je ugledala počeli su sa raspravom.

"Slušaj me sada, dozivaš me od Nove godine. Nemam puno vremena, jer mi se gadiš" - počeo je Asmin dok je Aneli pokušavala da mu upadne u reč, ali joj on nije dozvoljavao.

" Imaš srećnu vezu sa Janjušom, ponižavaš svog momka, što treba da te bude sramota, koji prema tebi nije bio nasilan" - nastavio je Asmin

Kada ga je Aneli upitala, da li je spavao sa njenom sestrom, Asmin je rekao da nije nikada, ali je Aneli optužio da su zajedno orgijale ceo život.




Rasprava se produbila pa su nastavili sukob još žustrije.

"Je l' istina da si dobra sa bratom" - rekla je Dušica.

"U dobrim smo odnosima, nešto smo se sporečkali pre ulaska" - rekla je Aneli,

"Laže, ne bi me pljuvao i nikad me se ne bi odrekla porodica. Gledao si sa mnom gej porniće, kunem se. Dopisivao si se sa advokatom 24 sata, govorio si da je zaljubljen u tebe" - rekla je Aneli.

"Vidiš, koja nenormalna šifra. Šta da joj kažem, piše mi devojka u dva ujutru" - rekao je Asmin.

"Znači dopisivao si se s njom sve vreme" - rekla je Aneli.

"Ti si blam Balkana. Pričala Matora da te je opalila. Dopisivao sam se s tom devojkom 2-3 puta, ali nije htela da me pusti" - rekao je Asmin.

"Drug nas je forsirao da idemo kod Hodže Karamujića, kad smo došli kod njega, Asmin se tresao i povraćao. To je bio prvi susret sa Karamujićem, a prvi put kad nas je venčao. Tu je bio njegov drug na telefonu, s nama je bila i moja majka" - rekla je Aneli.

"Je l' si mi razbila flašom glavu" - pitao je Asmin.

"Jesam, posvađali smo se. Tukao si me pre, i krenuo si na mene. Obezbeđenje te zaustavilo. Krenuo je da me gura u diskoteci. Je l' si me udario u Slavonskom brodu" - kazala je Aneli.

"Nisam" - rekao je Asmin.




Ovaj događaj iz rijalitija ELITA 7 oborio je rekorde. Reakcije na društvenim mrežama bile su burne, s mnogim komentarima i analizama fanova i kritičara.

Suočavanje između Aneli Ahmić i Asmina Durdžića kod Dušice Jakovljević definitivno je ostavilo dubok utisak na sve koji su pratili rijaliti ELITA 7, te se o ovom događaju još dugo pričalo.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>