Svet

Region

Maloletna Angelina Jolie polugola na sve četiri

Jedna od najlepših glumica današnjice, Angelina Jolie, trenutno je u žiži javnosti zbog svog burnog mladalačkog života. Mnogo se priča i piše o tome kako je Angelina još kao maloletnica, bila spremna na sve kako bi dobila ono što je zamislila.

Maloletna Angelina Jolie polugola na sve četiri



Mnogi ljudi koji je poznaju tvrde da ova prelepa glumica, kada je reč o seksu, ne preza ni pred čim a i ne vodi mnogo računa da li će tim postupkom neko biti povređen.

Svoju otvorenost prema seksu pokazala je još kao maloletnica. To dokazuju i slike koje su napravljene kada je Angelina imala samo 15 godina. Te fotografije će se naći na aukciji u New York-u,  po ceni od 600 dolara po komadu.

Angelina Jolie

Poznati pisac Andrew Morton tvrdi kako je Angelina sa 16 godina provela strastvenu noć s dečkom svoje majke Marcheline Bertrand, kojoj je celu aferu na kraju i priznala.

Autorka knjige "The True Story", koja govori o životu Brad Pitt-a i Angeline Jolie, tvrdi da je Jolie bila ljubavnica Ralpha Fiennesa i svog bivšeg supruga Johnnyja Leeja Millera u vreme kada je upoznala Brada Pitta.

Navodno, noći je provodila i sa Mickom Jaggerom na snimanju spota "Anybody Seen My Baby", u vreme kada je on bio u braku s Jerry Hall.
 
angelina

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>