Region

Svet

Nataša Bekvalac promenila frizuru samo na jedno veče, ne odriče se duge kose (Foto)

Iako je frizura Nataše Bekvalac koju je premijerno predstavila zajedno sa novom pesmom "Najgora" pokrenula lavinu komentara, izgleda da je sve bilo samo trenutno i da Nata i dalje ima svoju dugu, plavu kosu.

Nataša Bekvalac promenila frizuru samo na jedno veče, ne odriče se duge kose (Foto)



Premijerno: Nataša Bekvalac - Najgora! Poslušajte novu pesmu novosadske barbike (Video)
Malo šnala, umeci i dobro osvetljenje pomogli su Nataši da izgleda kao neko ko nosi paž. Kako kažu njeni sradnici, nova pesma, pod nazivom "Najgora", zahtevala je i poseban video-bim, usku dugu belu haljinu, ali i novu frizuru.

Međutim, ovo je bilo samo trenutno jer se Nataša nije odrekla svoje duge kose. Nataša se nije ošišala. Njena kosa i dalje je duga, a na savet frizera i njenog ima, rešila je da malo promeni vizuelni identitet. Ipak, nije imala ni periku kako su mnogi pretpostavili. Njena kosa je tako uvijena ispod, a preko su ubačeni pramenovi, ispričao je za "Blic" Natašin blizak prijatelj.



Dragan Brajović Braja: Nataša Bekvalac je najgora jer je birala pogrešne muškarce!
Reakcije na internetu su bile pomešane. Dok su jedni hvalili njenu figuru u uskoj haljini, drugi nisu bili oduševljeni kosom koja podseća na frizuru njene sestre Kristine, ali i brojnih zvezda koje su prihvatile stil koji je započela Bijonse.
 
Nataša se na frizuri neće zaustaviti, novi singl je ujedno i najava za njen novi album: "Nataša dosta ulaže u svoju karijeru. Ono što ste videli tek je početak", kažu njeni saradnici.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>