Ljubav

Style

Muškarci oprezno, ovo ženama nikada ne treba govoriti

Muškarcima često ne pođe za rukom da rečima pohvale ili oraspolože ženu. Veoma često komplimenti koji su za njih pozitivni i pohvalni, žene umeju da shvate potpuno drugačije. Iako misle samo najbolje ipak je potrebno da budu oprezni, barem kada su reči hvale u pitanju.

Muškarci oprezno, ovo ženama nikada ne treba govoriti



Evo nekih "komplimenata" koje ženama nikako nisu dragi:

Ne izgledaš kao da ti je toliko godina

Ako žena ima 35 godina, a muškarac joj kaže da izgleda kao dvadesetogodišnjakinja, to i može da prođe  kao kompliment. Problem je što izjava: "Ne izgledaš kao da ti je toliko godina" sadržu tu reč toliko, koja lako pokrene bes žena.

Još "opasnija je situacija", ako žena ima 21 godinu, a muškarac joj kaže da izgleda kao da ima 35. Godine su klizav teren, po kojem muškarci ne treba da se kreću. Bolje je da sačekaju da im godine žene same otkriju.

Fino si popunjena

U nekim sredinama i kulturama to može da bude kompliment. Međutim, u većini slučajeva nije. Ako žena protumači da ovako muškarac hvali njene obline, dobro će odreagovati. Posumnja li da on priča o njenom struku, stvari kreću naopako.

Imaš egzotičan nos

Veliki broj žena je veoma osetljiv kada neko govori o njihovom nosu. Ovu bolnu tačku je bolje ne komentarisati.

Premršava si

Ponovo dolazimo do minskog polja. Muškarci bi već jednom trebalo da shvate da se sa ženama o kilogramima ne raspravlja. Kada on kaže : "Premršava si", ona čuje: "Bolesna si".

Imaš veoma lepo lice

Šta je sa ostatkom tela? Žene će odmah pomisliti pomisliti da im je samo lice lepo zato je bolji izbor reći: "Lepa si".

Podsećaš na Madonu
 
Madona je vodeća pop zvezda, ali njoj za mnoge nema mesta na listi najlepših žena. Pripadnicama lepšeg pola će nakon reči Madona prvo pasti na pamet sve njene nesavršenosti. Ova i slična poređenja treba da se izbegavaju.

Da li je to tvoja prava kosa?

Žene koje nemaju prirodnu bujnu kosu lako posegnu za umecima. Kada njih pitate, samo ih podsećate na bolnu temu. Sa druge strane, žene koje imaju prirodnu lepu kosu uvrediće se jer ste posumnjali u njihove kvalitete.

Sada izgledaš mnogo bolje

"Ranije nisam? ", gotovo uvek će se pitati žena. Bolji izbor je kostantacija: "Odlično izgledaš".

Autor: A.K.
Izvor: zena.blic.rs
Foto: David Castillo Dominici/freedigitalphotos.net

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>