Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Trudna Esma se okreće alkoholu, Zinar napada Silu i Dželila! (Foto)

Nakon što je Džihan ubio Azada, cela Silina porodica je ogorčena, a Narin od tuge ne želi ni da govori. Jedino Boran-aga ostavlja emocije po strani i nastavlja svoju borbu sa običajima.

Serija Sila večeras: Trudna Esma se okreće alkoholu, Zinar napada Silu i Dželila! (Foto)



Serija Sila večeras: Dilaver je ranjen! Džihana hapse zbog Azadove smrti! (Foto)
Nakon što je izbacio Džihana iz plemena, Boran ulazi u raspravu sa svojim stricem, dok ga majka ponovo prekoreva što svađa braću svojim odlukama. Međutim, Boran ostaje dosledan i konačno dobija podršku svoga oca, dok Zinar uporno tvrdi kako on i Džihan ne moraju da poštuju odluke plemena jer su iz istog izbačeni i odbija da se pojavi na skupu plemenskih aga. U međuvremenu, Džihan je u pritvoru, a situacija se ne razvija u njegovu korist. Videvši da razgovor sa Firuzom ne donosi rezultate, Zinar-aga odlazi da iskali svoj bes na Silinoj porodici i agresivno upada u njihovo dvorište sa izgovorom da je došao da izrazi saučešće zbog Azadove smrti, ali Dželil i Sila mu se suprotstavljaju i on vrlo brzo odlazi, ostavljajući za sobom samo pretnje.



Skrhana bolom zbog smrti svog brata i tragedije koja je zadesila njenu porodicu, Sila i dalje hladno razgovara sa Boranom. Ni u Esminoj ljubavi ne cvetaju ruže, pa uprkos tome što je trudna odlazi u bar i pije, a zatim pravi scenu da bi na kraju saznala da je Džihan uhapšen. Pripita i slomljena odlazi pred zatvor gde je Zinar ugleda i shvata da njegov sin iz jedne nevolje srlja u drugu. Dilaver se oporavlja u bolnici, a i Umu bi uskoro trebalo da bude puštena kući.

U međuvremenu održava se sastanak plemenskih aga, gde Boran iznosi svoju teoriju o ukidanju presude. S obzirom da je Džihan ubio Azada, presude više nemaju smisla, ali ni age nemaju previše razumevanja i nastavljaju da tuđe živote procenjuju kroz običaje.

Kevser i dalje misli da je Sila uzrok svih problema i odlučuje se na nepromišljene korake kako bi je izbacila iz njihovih života. Dovodi Durije koja se bavi crnom magijom i ostavlja tragove u Silinoj sobi... Ajše pokušava sve da sredi, ali Boran ulazi u sobu u pravom trenutku, pa ponovo dolazi do svađe između Borana, Firuza i njegove majke, a Durije biva izbačena iz kuće.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>