Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Dilaver je ranjen! Džihana hapse zbog Azadove smrti! (Foto)

Čitava porodica Somnez je slomljena zbog Azadove tragedije. Svi su zabrinuti za Bedar, koja nikako ne može da prihvati smrt sina. Džihan u bolnici saznaje da će Umu preživeti i moli doktora da ga pusti da je vidi.

Serija Sila večeras: Dilaver je ranjen! Džihana hapse zbog Azadove smrti! (Foto)



 Serija Sila večeras: Sila sazna da joj je brat Azad mrtav i pada u očaj... Džihan ostavlja Esmu (Foto)
Boran ispituje sve ljude koji su u noći kada je Azad ubijen bili prisutni u hotelu. Pokušava da sazna da li je Džihan odgovoran za smrt Silinog brata.

Boran i Džihan su jedan nasuprot drugog s oružjem, Dilaver je ranjen u sukobu, a Džihan želi da se osveti Boranu zbog bratove prolivene krvi. U momentu kada potežu oružje jedan na drugog, Dilaver dolazi sebi.



Serija Sila večeras: Džihan naručuje Azadovo ubistvo, desiće se velika tragedija (Foto)
Boran i Džihan se nalaze u policijskoj stanici kako bi dali izjavu povodom incidenta. Džihana privod posle Boranove  optužbe da je on odgovoran za Azadovu smrt. Sila pokušava da komunicira sa Narin koja od tragedije nije progovorila ni reč.

Ponovo se zaoštravaju odnosi Firuza i Zinar-age, a stanje dodatno komplikuje Boran koji stricu govori da će Džihan platiti zbog svog zločina. Firuz i Kevser traže od Borana da povuče svoju izjavu, ali on ostaje istrajan u svojoj nameri..

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>