Zdravlje

Ljubav

Pink otkriva kako je za kratko vreme smršala 25 kilograma

Pevačica Pink je 2012. godine na svet donela ćerku Vilou Sejdž, a vrlo brzo vratil se na staru kilažu i na scenu izašla sa takvom energijom da su se svi pitali kako je za kratko vreme uspela da smrša 25 kilograma.

Pink otkriva kako je za kratko vreme smršala 25 kilograma



Pink proglašena ženom godine
Pevačica otkriva da je tajna njenog mršavljenja u specijalnom programu vežbi koje je radila, kao i u promenama koje je uvela u svojoj ishrani, obzirom da se pre toga hranila čizkejkom i kolačima. "Dok sam bila trudna jela sam mnogo kolača, posebno čizkejk. Mislim da se moja ćerka sastoji od čizkejka", našalila se Pink.



Pevačica nastavlja da priča o tome kako tokom trudnoće uopšte nije marila za svoj izgled, pa je nakon porođaja morala ozbiljno na poradi na sebi, jer bi višak kilograma svakako uticao i na njenu kilažu: "Treninzi su bili podeljeni tako da sam sat vremena radila kardio vežbe, a onda sat vremena radila jogu ili sangu. Kada su vežbe snage u pitanju, podizala sam tegove i radila čučnjeve", kaže ona i nastavlja da otkriva tajnu svoje vitke linije.



"Još jedna tajna leži u zgibovima. Žene to obično ne radi jer se boje da će biti previše mišićave u predelu grudi, ali je to potpuno neprihvatljivo shvatanje. Treba se osećati moćno, kad smo već snažne", dodaje pevačica.

Autor: M.P.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Pink

Povezane vesti:


>