Region

Svet

Dara Bubamara: Aca Lukas i ja smo u super odnosima!

Pevačica Dara Bubamara opčinjena je svojim novim automobilom, a priliku da se u to uvere imale su i voditeljke Prve televizije, odnosno emisije Exkluziv.

Dara Bubamara: Aca Lukas i ja smo u super odnosima!



Dara Bubamara preživela traumu: Morala da napusti suđenje zbog dojave o bombi!
Kada im je saopštila da uživa u brzoj vožnji, novinarkama baš i nije bilo prijatno, ali su se ipak upustile u avanturu sa Darom Bubamarom. Čim je sela u automobil pustila je svoj CD, iako kaže da to radi samo na nagovor drugarica, jer inače ne voli da sluša sebe. "Mrzim da slušam sebe", rekla je pevačica.

Pevačica je otkrila da uživa u svojoj popularnosti, kao i da joj je najveći uspeh kada joj obožavaoci prilaze na ulici da traže autogram ili da se slikaju. Dara je prokomentarisala i svoj odnos sa Acom Lukasom, o kojem se dosta pisalo u medijima poslednjih meseci. "Dosadilo mi je više da slušam te priče, Lukas i ja smo u super odnosima. Kad se vidimo izljubimo se, pozdravimo se normalno i to je to", rekla je Dara i dodala: "Aca i ja smo se čuli i više ne nasedamo na medijska izmišljanja. Ako neko nešto kaže meni ili njemu, dogovorili smo se da odmah jedno drugo nazovemo".

Na kraju razgovora, Dara je izjavila kako se ona uopšte ne svađa sa kolegama na estradi i da se izmirila sa svim pevačima sa kojima nije bila u dobrim odnosima, ali da je jedina osoba sa kojom nikada neće izgladiti odnose Jelena Karleuša.

Autor: J.B.
Foto: ScreenShot/prva.rs/Exkluziv

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>