Zdravlje

Ljubav

Seka Aleksić podiže 70 kilograma: Sjajna vežba za žene! (Video)

Seka Aleksić nekoliko puta je putem društvenih mreža apelovala na bavljenje sportom, teretanu i vežbanje, zdrav život i još mnogo toga, a više puta objavila je i vežbe koje i sama radi u teretani.

Seka Aleksić podiže 70 kilograma: Sjajna vežba za žene! (Video)



Vežbajte kao Seka Aleksić: Kompletan trening za sve lepotice koje žele do savršene linije! (Video)
Ovog puta Seka Aleksić opredelila se za vežbu koja se zove "rumunsko vučenje" sa tegovima od čak sedamdeset kilograma, a video snimak ove vežbe objavila je na svom Fejsbuk profilu.

"Jedna od mojih omiljenih vežbi", napisala je Seka uz ovaj video i dodala: "Sjajna za žene, naravno nije obavezna ovolika kilaža". Na snimku se može čuti i trener koji dobacuje Seki šta da koriguje u rađenju vežbe, a mi svi sada možemo videti kojim putem ona dolazi do savršene linije.

Seka Aleksić u teretani diže 200 kg! (Foto+Video)
I Sekini fanovi na zvaničnoj Fejsbuk stranici, za koju je nedavno naglasila da je jedina koju koristi kada je ova društvena mreža u pitanju, imali su samo pohvalne reči za svoju kraljicu, pa se u skoro svakom komentaru moglo pročitati: "Bravo!", "Svaka čast", "Ti si jaka žena" i još mnogo toga. Pogledajte kako Seka radi "rumunsko vučenje".



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>