Region

Svet

Jelena Golubović se kandiduje za gradonačelnicu Beograda?

Jelena Golubović, pobednica pete sezone Farme, rešila je da proširi svoju delatnost, te da se upusti u političke vode. Naime, ona je izgleda odlučila da uđe u izbornu trku, i kandiduje se za prvu ženu Beograda!

Jelena Golubović se kandiduje za gradonačelnicu Beograda?



Jelena Golubović nagradu od pobede u Farmi neće ni videti, sve ide na vraćanje dugova!
Pobednica rijalitija Farma, Jelena Golubović, rešila je, izgleda, da se kandiduje za gradonačelnicu Beograda! Naime, na Zelenom vencu zavladao je potpuni haos, a glavna akterka naravno Golubovićeva. Ona je u duhu predizborne kampanje, u svom prepoznatljivom stilu, animirala potencijalne glasače.

"Ajmo, ajmo da čujem šta vas muči", prepadala je zbunjene prolaznike koji nisu znali šta ih je snašlo, te su se pitali da li je ovo možda nastavak nekog rijalitijija ili se to ona ozbiljno baca u politku.

Kao što ni na Farmi nije bilo ravnodušnih prema rediteljki, tako ih nije bilo ni u gradu, pa je jedna starija Beograđanka napala: "Treba da vas bude sramota", ali ju je Jeca k'o Jeca nadjačala svojim prodornim glasom i nastavila da radi ono što je naumila.

Jelena Golubović i Vesna Vukelić Vendi zajedno u novom rijalitiju: Osuđene na isti krevet!
Trenutak kada je bilo najsumnjivije da je ovo zapravo taj novi rijaliti koji je najavljivan, a u kojem će se Jelena boriti za popularnost sa svojom ljutom protivnicom Vendi, bio je taj kada se baš ona pojavila na istom mestu.

Ostaje nam samo da se nadamo da je ovo, ipak, rijaliti...

Autor: T.I.
Izvor: nadlanu.com
Foto: Farma Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>